Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Zbog Mirze i Dine u “Zvezdama Granda” promijenjena pravila: “Ovo je bilo pod pritiskom Marije Šerifović” (VIDEO)

Nakon moćnog duela u kome su glasove ukrstili Dino Suljić i Mirza Pandur koji su osvojili maksimalan broj glasova žirija, oni su snage odmjerili u akapeli nakon čega je rezultat još jednom bio izjednačen.

– Ako njih dvojica ne prođu direktno, onda ćeš goleme probleme imati kada ja dođem tamo – zaprijetila je Marija Popoviću prije nego što je uslijedila njegova odluka.

– Ne mogu ovakva dva kandidata da ne prođu direktno, a pjevaju ovako– insistirala je Šerifovićeva koju je podržao ostatak žirija.

Iako u ovakvim situacijama baca novčić, Popović je pritiskom na taster donio odluku i pustio obojicu.

– Ovo je bilo pod pritiskom Marije Šerifović koja je počela da mi prijeti javno i otvoreno– priznao je Saša, a a njegova odluka ispraćena je gromoglasnim aplauzom.

Za kraj Snežana je zapjevala „Maro, dušo, voleću te ja“ uz koju su je ispratile kolege, čime je završen ovaj duel u korist oba kandidata.

Video možete pogledati na ovom LINKU.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE