Petak, 17 Maja, 2024

Zašto Slađa Alegro i Andreana Čekić više nisu bliske: Pjevačica iskreno odgovorila

IZVORavaz.ba

Andreana Čekić, folk pjevačica, tokom gostovanja u emisiji “Ami G show”, upitana je o svom odnosu sa pjevačicom Slađom Alegro, tačnije, o razlozima zbog kojih više nisu bliske.

Basnoslovna suma novca
Konkretno, na pitanje zašto se udaljila od Slađe, Andreana je u potpunosti iskreno odgovorila:

– Zato što mi se miješala u privatni život, a ja to ne dozvoljavam.

Podsjetimo, Andreanu su prije emisije novinari upitali o pometnji koju je napravila s četiri nove pjesme i spota u koje je uložila basnoslovnu sumu novca.

Sve se isplatilo, jer je publika oduševljena i pjesmama i vizuelnim identitetom.

– Priželjkivala sam da će ovako proći sve, sve kolege su me pohvalile. Nisam razmišljala o finansijama, nisam računala koliko me je sve koštalo, niti ću – rekla je Andreana.

Smršala 13 kilograma
Svoju liniju za veliki povratak je također dovela do perfekcije, pa je otkrila da je smršala čak 13 kilograma.

– Nisam držala dijete, ali se trudim da ne jedem sve i svašta, već pametno. Izbacila sam hljeb, sad popijem po pet, šest litara vode, a ranije to nije bio slučaj. Smršala sam 13 kilograma, gledam da još smršam, da skinem stomak – rekla je pjevačica za Blic.

Prokomentirala je i goreću temu na estradi, razvode, te navela da je Dragani Mirković pisala na Instagramu.

– Pisala sam Dragani Mirković na Instagramu, poželjela sam joj snagu. Ja znam da je teško kad se rastaješ, pogotovo kad sa nekim provedeš tolike godine. Tada se život mijenja iz korijena. Ali, ako ne ide, bolje je rastati se. Možda je to na početku bilo lijepo, ali to ne znači da je uvijek tako – iskreno je rekla pjevačica.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE