Srijeda, 15 Maja, 2024

(VIDEO) Tragedija: Alma iz očaja skočila u rijeku sa svoje troje maloljetne djece. Beživotno tijelo djevojčice je pronađeno!

Alma Arazi (39), koja je sa svoje troje maloljetne djece skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru, samo nekoliko sati prije tragedije je pila kafu sa jetrvom, tačnije sestrom svoga supruga.

Tragedija u Albaniji. Alma Arazi je skočila u rijeku sa svoje troje maloljetne djece u rijeku Bojanu.

Kako prenose tamošnji mediji, Alma i njeno troje djece — dve ćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati pre tragičnog čina su izašli u kafić, ali da jetrva nije ni slutila šta će uskoro desiti, te su se rastale mirno.

Dodaje se i da je njen suprug, osumnjičeni Ergis Arazi (31) navodno maltretirao suprugu i djecu, što je mogući razlog za samoubistvo, ali je on te navode demantovao nakon što je saslušan u policiji.

– Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin – rekao je Arazi policiji.

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko mjeseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji, koji spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema riječima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živjela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tijela svoje ćerke, svoju suprugu opisao kao “mentalno bolesnu” i prema njegovim riječima, mjesecima je pila lijekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa djecom udavila u reci Bojani.

Policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno izvršila samoubistvo sa svoje troje maloletne djece, starosti devet, šest i četiri godine.

Tijelo njene 9-godišnje kćerke pronašao je ribar u reci Drim, u koju se uliva reka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za tijelima majke i još dvoje dece, koji su nestali pre tri dana.

Arazi (31) je ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog dela “izazivanja samoubistva”.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE