Utorak, 9 Aprila, 2024

VIDEO Objavljena snimka iz kabine kombija na koji je naletio vlak, milimetri spasili vozača od sigurne smrti

VOZAČ vjerojatno ni sam nije mogao povjerovati što se dogodilo, ali i kako je sve završilo.

Nalet vlaka na Amazonov dostavni kombi dogodio se još 2021. godine. Uslijed velike brzine vlak je doslovno raspolovio dostavno vozilo i uništio sve iza sjedala vozača. Upravo ti milimetri spasili su vozača od sigurne smrti te je iz nesreće izašao bez ikakve ozbiljne ozljede.

Ime sretnika je Alexander Evans, a sad nam nova snimka otkriva pogled na nesreću iz kabine kombija. Možemo vidjeti i kako vozač provjerava promet, ali ne vidi jureći vlak, koji će ga uskoro doslovno pokositi.

Evans je doista pogledao preko lijevog ramena, ali nije vidio vlak. Naknadno je rekao da je gluh na lijevo uho pa nije mogao ni čuti vlak i njegovu sirenu. Kad ga je konačno čuo, bilo je prekasno za bilo kakvu reakciju.

“Doslovno, to je bilo kao jedan dugi bip, truba iz vlaka, i ja sam stavio nogu na gas kao da pokušavam pobjeći. Ne znam koliko ću daleko pobjeći od njega”, rekao je Evans tada za WISN. Na sreću, Evans se pomaknuo taman toliko da izbjegne direktan udarac vlaka.

“Osjetio sam samo zrak i pritisak. I zračne jastuke. Nisam znao što da osjećam, da budem iskren.” Čak i dok vlak juri pokraj njega na videu, možete vidjeti Evansa kako odmahuje glavom u nevjerici. Vjerojatno mu je trebalo nekoliko dana da shvati što je doživio i preživio.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE