Srijeda, 24 Aprila, 2024

VIDEO Edin nezadovoljan današnjim ženama: “Čovjek u prvu smjenu, a ona ostane u krevetu i dopisuje se”

Edin Pašić iz Maglaja je čovjek sa 58 godina koji se nikad nije ženio, a puno o životu zna. Živi sam, brine se o kravama i kući koja blista, a kroz život se naslušao mnogih priča iz kojih je izvlačio mudrosti kojim se danas vodi.

Ureportaži je govorio o muško-ženskim odnosima, jednoj od najaktuelnijih tema danas te zašto toliko ima razvoda kod mladih bračnih parova, gdje se nalazimo sa stočarstvom i još mnogim temama.

“Nisam se nikada ženio, a i kada bih se oženio, prvo ću postaviti uslove, da ih ne bi ona meni postavljala kao što sada mlade postavljaju uslove momcima. Sve ja to pratim i vidim. Mlada neće svekra i svekrvu, a hoće da momak digne kredit, kupi stan i da oni onda idu u stan da žive i da ona diriguje – rekao je Pašić.

“Facebook samo što još ne razvodi i mrtve”
Edin je dodao da ga ne iznenađuje ni veliki broj razvoda i za to okrivljuje Facebook i mobilne telefone.

Facebook samo što još ne razvodi i mrtve. Ljudi žive po 30 godina u braku i razvedu se. Krivac su Facebook i mobilni telefoni. Da žena ima neku obavezu, ne bi imala vremena uzeti onaj mobilni u ruke, nego čovjek u prvu, a ona umjesto da čovjeku skuva kafu, popije sa njim i isprati ga, ona u krevetu uzela mobilni i dopisuje se, i to žena, to nije nikakva žena – poručio je Edin.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE