Srijeda, 15 Maja, 2024

Uspjeh mlade Bišćanke! Medina Fazlić, akademska umjetnica, izabrana za delegata ovogodišnjeg “Global Peace Chain” koji će se održati u Kataru

Ovogodišnji Globalni Lanac Mira 2024, održati će se u srcu Kataru, Doha, očekuje se skup iznimnih pojedinaca iz cijelog svijeta čiji je zajednički cilj razmjena ideja i pronalaženje rješenja za globalne izazove.

Posebno ističemo bihaćku akademsku umjetnicu, Medinu Fazlić, koja se istaknula svojim umjetničkim zalaganjem i predanim radom, što joj je omogućilo da postane potpuno financirani delegat na ovom prestižnom summitu.

Inicijativa Global Peace Chain, poznata kao Globalni Lanac Mira, postavlja hrabar cilj osnaživanja mladih perspektivnih pojedinaca kako bi postali ključni pokretači pozitivnih promjena u budućnosti.

Kao delegat, Medina će imati priliku sudjelovati u raznovrsnim kulturnim aktivnostima, diplomatskim panelima i konstruktivnim diskusijama o globalnim izazovima različitih kategorija i karaktera. Njezin izraženi etnički, socijalni i kulturni karakter doprinijet će raznolikosti ovog međunarodnog skupa.

Sudjelovanje na ovom prestižnom summitu pruža jedinstvenu priliku da se stvori globalna mreža veza te dijele vizije i ideje s pojedincima koji dijele slične perspektive. Ovaj događaj obećava proširivanje granica aktivizma i pruža platformu za stvaranje pozitivnih promjena na globalnoj razini.

Važno je napomenuti da je Medina već 2020. godine postala mladi ambasador za kulturu i kulturnu baštinu ispred Bosne i Hercegovine, djelujući unutar Europskih organizacija i tijela. Ovaj summit pruža joj jedinstvenu priliku da istakne rad na kulturi i umjetnosti Bosne i Hercegovine na globalnoj razini.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE