Četvrtak, 18 Jula, 2024

Unaxtreme Rafting Bihać: Vaša destinacija za nezaboravnu avanturu na rijeci Uni

Unaxtreme rafting agencija iz Bihaća nudi nezaboravne avanture na rijeci Uni, na različitim etapama. Ako žudite za aktivnošću i adrenalinom, želite boraviti u prirodi,  onda su aktivnosti na vodi avantura koju ne smijete propustiti!

Ljubitelji prirode i rekreacije na pravom su mjestu ako odluče posjetiti rijeku Unu i okušati se u raftingu. Iskusni i certificirani rafting skiperi vašu avanturu učiniće nezaboravnom.

Unaxtreme rafting agencija iz Bihaća nudi nezaboravne avanture na rijeci Uni, na različitim etapama. Ako žudite za aktivnošću i adrenalinom, želite boraviti u prirodi,  onda su aktivnosti na vodi sa ovom rafting agencijom avantura koju ne smijete propustiti!

Etapa Štrbački buk-Lohovo

Vrlo atraktivna etapa koja započinje 20 km uzvodno od Bihaća, na mjestu Štrbački buk, a završava 15 km nizvodno u mjestu Lohovo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Unaxtreme Rafting (@unaxtreme.rafting)

Nakon mirne dionice  stižete na Troslap, zatim Dvoslap – vrlo atraktivnu lokaciju sa 2,5 m visokim slapom. Nedirnuta priroda, divljina i neponovljiva avantura garantuju da će Vaš  boravak na rijeci Uni biti nezaboravan.

Etapa Kostela-Grmuša

Etapa je umjerene kategorije pogodna za sve uzraste i stepene rafta. Posebno je pogodna za izlete sa porodicom, za plivanje u brzacima i slapovima a stručno je kategorisana težinom vode 2-3 stepena. Dužina etape je 15 kilometara i traje oko tri sata ovisno od vodostaja, kategorišu je slapovi i brzaci kao i prelijep krajolik sa divinim pogledom na stari dvorac Ostrožac.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, Agenciju Unaxtreme Rafting možete pronaći  na INSTAGRAMU ili kontaktirati na broj telefona: 38762853437 Viber|WhatsApp. Možete se obratiti i putem maila na:  unaxtremerafting@gmail.com

FOTOGALERIJA:

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE