Utorak, 9 Aprila, 2024

U požaru izgorjela kuća u cazinskom naselju Pjanići (FOTO)

Sinoć je u cazinskom naselju Pjanići izgorjela kuća u vlasništvu Almira Samardžića. Požar je izbio u njegovoj kući, uzrokujući značajnu materijalnu štetu.
Srećom, svi članovi porodice su dobro i zdravi, a niko nije povrijeđen.

Prema informacijama koje smo dobili, požar je buknuo na jednom od zamrzivača i brzo se proširio na kuću. Almir, njegova majka, supruga i dvoje djece ostali su bez krova nad glavom i sada se nalaze u teškoj situaciji.

Kuća u kojoj su živjeli je montažna, izgrađena još od vremena UNHCR-a, i nije prikladna za popravke. Zbog toga je potrebna izgradnja nove, funkcionalne kuće kako bi se Almir i njegova porodica vratili u normalne životne uvjete.

Pokrećemo akciju solidarnosti kako bismo pomogli Almiru i njegovoj porodici da prevaziđu ovu nesreću što je brže moguće. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju svoj doprinos za izgradnju nove kuće.

Priloge možete donirati predsjedniku mjesne zajednice, Samiru Beganoviću, ili se možete direktno obratiti Almiru na broj telefona 061 442 838.

Svaka pomoć je od velike važnosti u ovakvim situacijama. Neka naša solidarnost i podrška budu svjetlo nadi u ovim teškim trenucima za Almira i njegovu porodicu.

Ostanimo zajedno i pokažimo da smo uvijek spremni pomoći jedni drugima u nevolji.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

 

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE