Subota, 13 Jula, 2024

Transrodna pjevačica pokazala kćerku: Svojoj djeci uvijek ću biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled

IZVORklix.ba

Transrodna pjevačica Elektra Elite svoju djecu do sad je vjerno skrivala od javnosti uprkos tome što ih često spominje u intervjuima. Međutim, sada je odlučila pokazati svoju kćerku Divu.

Transrodna pjevačica sinoć je prvi put viđena s kćerkom Divom. I to dok su sjedile u jednom beogradskom restoranu u društvu nekoliko prijatelja.
Njihovo prisustvo izazvalo je veliku pažnju. Pogledi drugih gostiju bili su usmjereni ka njima. To nije ni čudo jer je kčerka transrodne pjevačice, Diva izrasla u pravu ljepoticu.

Diva i Elektra Elite

“Ja ću svojoj djeci uvijek biti najbolji otac bez obzira na moj fizički izgled. Bez njihove podrške nikada se ne bih usudila na ovaj korak. Dobila sam i podršku bivše supruge i jedna za drugu smo uvijek tu, i u dobru i u zlu”, izjavila je Elektra.

Inače, Elektra dok je bila u sretnom braku sa suprugom dobila je dvoje djece Oskara i Divu koja su joj centar svijeta. Oni su je maksimalno podržali u odluci da postane transrodna osoba i nimalo se ne stide toga.

Podsjećamo, transrodna pjevačica Elektra Elite 2021. godine udala se u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE