Petak, 17 Maja, 2024

Toni Bijelić želi pomirenje s Draganom: Došao u dvorac da je moli da povuče papire za razvod

IZVORavaz.ba

Pjevačica Dragana Mirković nedavno je saopćila da je, nakon 24 godine, predala zahtjev za razvod braka.

Dragana je u saopćenju napisala da ona i biznismen Toni Bijelić već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom, a Toni se jučer oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac Ebenfurt kod Beča, gdje je Dragana ostala da živi.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za Nova.rs, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom jeste pokušaj da se pomiri s Draganom. Naime, on je, prema riječima izvora, molio pjevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promijeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Kako piše Nova.rs, Bijelić u proteklih šest mjeseci u dvorcu nije proveo nijedan cijeli dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtjev za razvod.

Međutim, folk zvijezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerirala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presjekla, svoju odluku neće mijenjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“.

Ona je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog djece.

Podsjećamo, njih dvoje su u braku dobili dvoje djece, sina Marka i kćerku Manuelu, koji su sada studenti. Nakon objave o razvodu pisalo se da Toni ima dosta mlađu ljubavnicu sa kojom je duže vrijeme u vezi, ali je on to demantovao.

Također, Dragana i Toni su se otpratili s Instagrama, iako zajedničke fotografije još imaju na svojim profilima, a Tonija je na Instagramu otpratio i njihov sin Marko, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da je on na majčinoj strani.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE