Subota, 20 Jula, 2024

Toni Bijelić “prozvao” Harisa Džinovića na društvenim mrežama: Nešto mu je smiješno

IZVORavaz.ba

Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića, koji u medijima nije govorio o krahu braka.

Toni je jedino demantovao pojedine glasine, ali je sada riješio da se malo našali.

U estradnom svijetu je glavna tema bio i razvod braka Harisa i Meline Džinović. Pjevač se oglašavao o detaljima iz života s modnom kreatoricom, a pripadnici medija su ga jednom prilikom pitali kako komentariše krah braka njegove koleginice Dragane.

– Nemam realno šta da kažem o tome. Šta imam ja da mislim o Dragani i Toniju?! A šta imam da kažem o Habibi i Šerifu koji su se razveli u Sanskom Mostu?! Šta me briga ako se to sa Draganinim i mojim brakom desilo u istom mjesecu?! Nek se svi razvedu ili nek se svi zaljube, šta ću ja? – zapitao se nedavno Džinović, na šta je reagovao Toni Bijelić, piše 24sedam.rs.

On je na Instagramu repostovao ovu Harisovu izjavu, pa je uz njegove riječi dodao i mnogo emotikona koji plaču od smijeha. Također, tagovao je Harisa.

Podsjetimo, Dragana Mirković je krajem marta poslala saopćenje o razvodu od Tonija.

– Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugi period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, sve to vrijeme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – napisala je, između ostalog, Dragana.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE