Srijeda, 15 Maja, 2024

Tarik Filipović najavio novi megakviz na regionalnom nivou, nagrada je milion eura

Glumac i voditelj Tarik Filipović gostovao je kod Tončice Čeljuske u HRT-ovoj emisiji U svom filmu. Između ostalog, otkrio je kako je u pripremi novi megakviz na regionalnom nivou s nagradom od milion eura, a koji će voditi s Joškom Lokasom.

“Već dugo maštamo o tome”
“Joško i ja već dugo maštamo o tome da napravimo jedan megakviz i da konačno vidimo ko je u regiji, nazovimo to tako, najjači kvizaš. Mislim da će to biti izazov i našim najboljim kvizašima u Hrvatskoj, ali ćemo pružiti priliku i ljudima iz Srbije, BiH, Slovenije, Crne Gore, odnosno sa sličnog govornog područja da pokažu mišiće”, otkrio je.

“Najbolji nosi sve”
“Najbolji nosi sve, to nam je cilj. Zamišljen je kao Liga prvaka, na ispadanje, a prvi put će voditi i dva voditelja – Joško Lokas i ja”, najavio je te objasnio kako se nada da će novi kviz privući gledatelje televizije, kojih je sve manje.

Inače, osim kviza Ko želi biti milioner, Tarik je vodio i kvizove Jedan protiv sto, Sve u sedam i Potjeru.

 

 

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE