Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Supruga Gorana Ivaniševića malom promjenom u potpunosti osvježila izgled

IZVORklix.ba

Nives Ivanišević, supruga Gorana Ivaniševića, odlučila se na malu promjenu zahvaljujući kojom je u potpunosti osvježila izgled te prikupila komplimente.
Naime, ošišala je šiške i ofabrala se u svjetliju nijansu, a pratitelji na društvenim mrežama su joj uputili samo pohvale.

“Lijepoj ženi sve lijepo stoji”, “Slatkiš”, “Predivna si”, “Odlično izgledaš, draga Nives”, samo su neke od njih.

Glasine o tome da je u ljubavnoj vezi s Goranom počele su se širiti 2016. godine. Vjenčali su se 2017. u tajnosti. Imaju sina Olivera, a on iz prvog braka s Tatjanom Dragović dvoje djece – Emanuela i Amber. Emanuel je odlučio živjeti s Nives i Goranom.
2Super nam je ovako, jedina sam ženska osoba u kući pa me čuvaju i paze moji dečki, a iskreno da sam ranije krenula sa bebicama, imala bi ih barem troje”, napisala je Nives ranije na Instagramu.

Kao što je poznato, Goran Ivanišević je nedavno postao tema medijskih napisa nakon što je pokrenuo niz tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović te kćerke Amber Ivanišević.

Nacional.hr je objavio da je pokrenuo tužbe tužbe kako bi bivšoj suprugi oduzeo dio imovine koja joj je pripala na osnovu ranije potpisanih sporazuma, a od nje traži i po svemu sudeći povrat izmišljene pozajmice od čak 2,5 miliona eura. Od Amber traži polovicu stana koji joj je darovala majka Tatjana.

Nives je stala na Goranovu stranu te napisala: “Pravda je spora, ali dostižna.”

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE