Ponedjeljak, 15 Jula, 2024

Suprug Đule Drini progovorio o napadima: „Vrijeđali su je, samo im je ona smetala“

Još uvek se nije slegla medijska prašina koja se podigla nakon finala šoua „Zvezde Granda“, a utisci kandidata i njihovih porodica danima se nižu na društvenim mrežama.

Suprug Đule Drini koja je uprkos statusu favorita za pobedu, završila šesta, oglasio se javno i obratio kako njenim fanovima tako i hejterima koji pokušavaju da joj ugroze karijeru.

Suprug Đule Drini o napadima
– Ženo moja, ponos moj. Pokazala si koliko vrijediš i da si najbolja. Toliko, volje, želje, borbe da dođeš do cilja koji si imala da sam ti se divio u svakoj sekundi. Kao što sam, pre nekoliko mjeseci napisao, mnogi će željeti da ospore tvoj trud, želju i borbu. Nažalost nije im uspjelo jer si uvijek imala tvoju podršku iza sebe i uvek ćeš i njima se zahvaljujem– počeo je svoje obraćanje Edin koji je bez dlake na jeziku progovorio o negativnim komentarima koje je Đula dobijala na društvenim mrežama:

– Želim da se zahvalim i onima koji očigledno nemaju ni obraza ni stida, ni srama i ne znaju ni na jedan normalan način reći da im se nešto ne sviđa u životu, već čekaju da izađe neki status gdje se pominje tvoje ime da bi napisali uvrede. Morate znati da moju Đulu bez ijednog dana muzičke škole ste poredili uvijek samo sa najboljima i da vam je samo ona smetala i niko više. A vi se zapitajte zašto– obrazložio je Đulin muž koji joj je uputio poruku ljubavi na samom kraju:

– Ženo, volim te. Najbolja si, svesna si svog kvaliteta i vidjela si da ljudi koji se razumiju u ovaj posao žele da rade sa tobom zato što vrijediš i idemo još jače. Volimo te Alina i ja– zaključio je on na svom Instagramu.

Podsjetimo, ekipa Granda imala je eskluzivnu priliku da posjeti dom Đule Drini u Cazini i provede dan sa njenim roditeljima i suprugom koji je odmah podržao u namjeri da se prijavi za „Zvezde Granda“.

-Ne treba da se bavi time, eto tako, da bi radila, već da iskoristi talenat i da napravimo nešto od toga, da postane jugoslovenska zvezda ako je moguće, da ne kažemo bosanska-rekao je Đulin suprug za Grand.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE