Četvrtak, 16 Maja, 2024

Srbijanski mediji objavili da Kim Kardashian stiže u Beograd: Ovo su njeni specijalni zahtjevi

IZVORklix.ba

Srbijanski mediji su objavili da Kim Kardashian ovog juna stiže u Beograd te otkrili detalje njene posjete.
Naime, ona u glavni grad Srbije dolazi zbog otvorenja poslovnice njenog modnog brenda SKIMS. Stići će privatnim avionom iz Njemačke, gdje će prethodno sa svojim sinovima pratiti Evropsko prvenstvo u nogometu.

Odsjest će u predsjedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela. Pored vlastitog obezbjeđenja, imat će dodatno obezbjeđenje. Bit će organizovana velika zabava u njenu čast kojoj će prisustvovati i poznate srbijanske ličnosti.

Kada je riječ o specijalnim zahtjevima, naglasila je da želi posjetiti Kalemegdan i Hram Svetog Save. Također je tražila da u apartmanu stalno bude svježe cvijeće te da joj 10 različitih automobila bude na raspolaganju u svakom trenutku kako bi mogla zavarati radozanale fotografe.

Kardashian je prvi put posjetila Srbiju 2017. godine, kada je s bivšim suprugom Kanyeom Westom, prijateljima i ekipom kanala Travel 1 obišla prirodni rezevat Uvac kako bi snimila emisiju o ljepotama prirode.

“Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo je imali priliku vidjeti, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lijepo i kulturno. Vidjelo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš, ali to nije željela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju. Lijepa je žena, ugodna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom”, izjavila je Slavka Nikolić, koja ju je ugostila.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE