Utorak, 9 Aprila, 2024

Slavna glumica koja ima rak odlučila prodati svoje stvari prije nego što umre: Majka mi je prioritet

Glumica Shannen Doherty, koja ima rak u četvrtom stadiju, odlučila je prije smrti prodati većinu stvari koje posjeduje jer ne želi da svojoj majci dodatno otežava ovaj proces.
“Moja majka mi je prioritet. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Zbog toga hoću da joj druge stvari budu mnogo lakše. Ne želim da ima gomilu stvari kojima se mora baviti. Neću da ima četiri garaže pune namještaja”, započela je.

Dodala je kako je počela poklanjati i prodavati svoje stvari koje je godinama skupljala. Nedavno je bila na imanju na Tennesseeju, a proces pakovanja joj je teško pao. Također joj je bila želja da na ovo imanje dovede konje koje su napustili njihovi vlasnici.

“Pakovala sam se i počela plakati. Osjećala sam se kao da odustajem od svog sna. Da li je to značilo da odustajem od života?”, navela je.

Navela je da je shvatila da joj materijalne stvari ne donose toliko radosti koliko joj donosi stvaranje uspomena s majkom i voljenima.

“S obzirom na to da zarađujem tako što sada prodajem stvari, mogu više putovati i stvarati nove uspomene s ljudima koje volim”, rekla je.

Rak dojke joj je dijagnosticiran 2015. U remisiju je ušla 2017. Rak joj se vratio dvije godine kasnije u četvrtom stadiju. Nakon toga je otkrila da joj se proširio na mozak i kosti.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE