Petak, 19 Jula, 2024

Selma Čavkić iz Bihaća je prvi pobjednik devete sezone “Nikad nije kasno”

Majka pjevača koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji “Nikad nije kasno“

Finale devete sezone šou programa “Nikad nije kasno” se održava večeras, a odabran je prvi pobjednik.

Dvanaest talentovanih veterana borilo se za laskavu titulu pobjednika najemotivnijeg šoua u regionu, a prvog je odabrala publike putem Facebooka.

Prvi pobjednik je Selma Čavkić iz Bihaća, koja je osvojila 23,8 posto glasova publike. Ona je rođena 18. aprila 1980. godine i oduvijek je maštala da bude pjevačica.

Karijeru je započela već sa 15 godina. Sa 16 je upoznala svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje.

Danas su u braku 27 godina i ima dvoje djece, sina od 26 godina i kćerku od 15 godina, te unuku koju je dobila u 37. godini.

Nakon nekoliko godina medijske pauze nekadašnja učesnica “Zvezda Granda“ i majka pjevača Elvina koji je rasplakao Šabana Šaulića, Selma Čavkić dočekala je svoju priliku da se pokaže u emisiji “Nikad nije kasno“.

Video OVDJE

Kada je riječ o SMS glasovima, pobjedu je odnio Sašo Bašeski, dok je prema odluci stručnog žirija najbolja bila Ružica Čavić Tomićević.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE