Petak, 19 Jula, 2024

Sejo Sexon otkrio postoji li šansa za pomirenje s Neletom: Vrijeme ne možete vratiti

IZVORklix.ba

Sejo Sexon je nedavno u Zagrebu promovisao knjigu “Pamtim to kao da je bilo danas”. Novinari su ga, između ostalog, pitali postoji li šansa da se pomiri s Neletom Karajlićem.
On je naveo da su šanse za to vrlo male te da je tužno da se od čovjeka s kojim je odrastao mora braniti advokatima.

“Vrijeme ne možete vratiti. Vrijeme uvijek tu postoji i ono ti je u srcu, ali postoji priča o Dr. Jekyllu i Mer. Hydeu. Ljudi se za svog života itekako znaju istransformirati i promijeniti. To je nešto sa čime živimo i što svi moramo prihvatiti”, kazao je za IN Magazin.

Osvrnuo se i na to što hitove Zabranjenog pušenja danas slušaju i mlađe generacije.

“To je jedna misterija o kojoj mi često u kombiju pričamo i zasad vodi teorija da ih starci prisiljavaju, kao što te roditelji natjeraju da pročitaš ‘Na zapadu ništa novo’ ili Matu Lovraka.Tako ja mislim da ih roditelji natjeraju: ‘Dobro, ne voliš to, ne slušaš to, voliš nešto drugo, ali moraš ovo poslušati.’ Onda oni, da ih skinu s vrata, poslušaju, kao što sam ja poslušao sve od Franka Sinatre, jer me stari maltretirao”, rekao je uz osmijeh.

Dalje je rekao da mladu publiku smatra velikim komplimentom i dokazom da sve što su radili vrijedi.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE