Četvrtak, 16 Maja, 2024

Šejla Zonić čestitala rođendan Kemalu Malovčiću: “Daidža, sretan ti rođendan! Zdravlja, najviše zdravlja ti želim!”

Šejla Zonić čestitala je rođendan svom dragom daidži, bh. pjevaču Kemalu Malovčiću, koji danas slavi svoj 78. rođendan.

Šejla nije propustila priliku da putem društvenih mreža uputi tople riječi povodom rođendana svom voljenom daidži Kemalu.

Ovom prilikom, pridružujemo se Šejlinim čestitkama i želimo Kemalu Malovčiću sretan rođendan i mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u budućnosti!

Objavu prenosimo u cijelosti:

Daidža sretan ti rođendan!!! Zdravlja, najviše zdravlja ti želim!!!

Fotografija je nastala prije 29 godina i ovo je moja prva fotografija sa Kemalom Malovčićem, a tu je i moja mama.

Kada sam krenula u srednju muzičku školu dobila sam od njega savjet koji nikada nisam zaboravila…

Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talent njegujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primijenila, a primjenjujem i danas.

Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za “Zvezde Granda”.

Nakon diplomskog obilazila sam svijet sa svojim tadašnjim bendom pjevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji shvatila sam da želim biti dostupna široj publici i sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talent i obrazovanje omogućuje.

Najviše sam bila u nedostatku marketinga. Rješenje sam vidjela u Zvezde Granda Official i nisam se pokajala. Zahvalna sam i Grandu, i publici, a naročito mojoj porodici i Bogu.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE