Petak, 12 Jula, 2024

Saobraćajana nesreća u Ključu, teže povrijeđen 32-godišnji mladić

Na magistralnom putu M5, u naselju Velečevo općine Ključ, došlo je do ozbiljne saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba teže povrijeđena.
Prema dostupnim informacijama, nesreća se dogodila zbog nepropisne brzine, kada je automobil izgubio kontrolu i udario u betonski stub pored puta.

Intervenirali su odmah policijski službenici i tim hitne pomoći kako bi pružili neophodnu pomoć povrijeđenom.

Muškarac P.A., star 32 godine, prevezen je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gdje su mu ljekari konstatirali teže tjelesne povrede. Njegovo stanje zahtijeva hitnu medicinsku intervenciju i nadzor stručnog medicinskog osoblja.

Ova nesreća još jednom ističe važnost poštivanja propisa o bezbjednosti u saobraćaju i prilagođavanja brzine uslovima na putu. Nepropisna brzina je čest uzrok mnogih saobraćajnih nesreća koje mogu rezultirati teškim posljedicama kao što je slučaj sa ovom nesrećom u Ključu.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni i odgovorni za svoje ponašanje na putu, čime se može spriječiti mnogo neželjenih posljedica kao što su povrede i gubitak života.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE