Četvrtak, 16 Maja, 2024

Sanski Most: Hitno potrebna krv za Adu Kurbegovića!

U Sanskom Mostu se trenutno odvija hitan apel za donaciju krvi za Adu Kurbegovića, koji je smješten na odjelu hirurgije Opće bolnice.

Adu Kurbegoviću je hitno potrebno 2 doze krvi krvne grupe AB-. Ovim putem se moli sve raspoložive darivaoce ove krvne grupe da se što prije jave na kontakt telefon broj: 062 143-173.

Krv se može donirati od ponedjeljka, 08.04.2024. godine, na odjelu transfuziologije u bolnici u Sanskom Mostu, u vremenu od 09:00 do 11:00 sati. Prijevoz do transfuziologije je osiguran od strane Crvenog križa općine Sanski Most.

Svaka donacija krvi može značiti spas za život Ade Kurbegovića. Apelujemo na sve koji su u mogućnosti da se odazovu i doniraju krv kako bismo pomogli u njegovoj borbi za zdravlje.

Unaprijed se zahvaljujemo svim darivaocima na njihovom nesebičnom doprinosu i podršci. Vaša pomoć može napraviti veliku razliku u životu nekoga kome je to najpotrebnije.

Molimo vas da dijelite ovaj apel sa svojim prijateljima i porodicom kako bismo maksimalno proširili ovu važnu poruku.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE