Nedjelja, 14 Jula, 2024

Sandra Afrika otkrila šokantne detalje s jednog nastupa: Tražio je pjesmu, a onda je izvadio pištolj i pucao sebi u nogu

IZVORavaz.ba

Pjevačica iz Srbije Sandra Afrika bila je gošća voditelja Ivana Gajića na Kurir televiziji u emisiji “Divan šou”, gdje je otkrila šokantne detalje sa jednog od svojih nastupa. Sandra je započela priču objašnjavajući kako je došlo do incidenta:

– Bilo je to kada je jedan lik iz publike tražio još jednu pjesmu, ali nastup je morao da se završi zbog ograničenja rada lokala. Rekla sam mu da nije do mene, već da su mi rekli da moramo završiti. Ako dozvole, meni nije problem da nastavim – rekla je Sandra.

Međutim, situacija je brzo eskalirala.

– Pucao je sebi u nogu. Da, da, ozbiljan problem. Nije meni ništa falilo, nije meni ništa bilo. Došao je tražeći pjesmu, rekla sam da ne mogu, i on je to uradio. Kako je unio oružje, ne znam. Te večeri sam vidjela nenormalnu količinu oružja – ispričala je pjevačica.

Sandra je dalje opisala haos koji je uslijedio.

– Policija je već bila pozvana. Mene su sklonili, i dok sam prolazila, vidjela sam djevojku za šankom kako baca nešto u neku rupu iza šanka. Vjerovatno su znali da će policija doći. Bila sam u šoku – rekla je Sandra, dodajući da je incident bio jedan od mnogih nenormalnih situacija koje je doživjela na početku svoje karijere.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE