Utorak, 9 Aprila, 2024

Reakcija voditeljice s Tajvana tokom zemljotresa oduševila javnost, padali su komadi plafona

IZVORklix.ba

Snimak koji se dijeli na internetu otkriva trenutak kako je voditeljica SET Newsa reagovala usred najvećeg zemljotresa na Tajvanu u posljednjih 25 godina.

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Richterovoj skali zabilježen je tokom javljanja uživo, a voditeljica se morala snaći dok se sve ljuljalo oko nje.

Međutim, ona je oduševila reakcijom i profesionalnošću, nakon što je nastavila izvještavati čak i dok su komadi plafona padali pored nje.

Pored komada plafona i svjetla su se okretala dok je ona izvještavala uživo, a prikazali su i kako se sve ljulja u redakciji. U jednom trenutku je jedva održala ravnotežu, ali je nastavila prenositi vijesti onima koji su gledali na TV prijemnicima.

Na društvenim mrežama hvalili su je zbog odlučnosti da ne prekida vijesti te su pisali i kako joj treba dati povišicu.

“Impresionirana reporterkom koja nastavlja da priča iako se sve trese! To je zastrašujuće”, jedan je u nizu pohvalnih komentara.

Ipak bilo je i onih koji su smatrali da njena odluka nije bila toliko pametna dok se plafon iznad nje trese navodeći da je mogla stradati.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE