Srijeda, 15 Maja, 2024

Proljetno spremanje Bubamare: Sabahudin Petak nije više stanovnik Cazina

Novi premijerligaš Bosne i Hercegovine odmah po završetku sezone krenuo u formiranje tima za narednu takmičarsku godinu

U upravi MNK Bubamara nema još odmora. Tek što je završila sezona, a slavlje po osvojenoj šampionskoj tituli se jedva stišalo, već su krenula rješavanja kadrovskih pitanja.

Danas je potvrđeno da dres Bubamare u Premijer ligi neće nositi Sabahudin Petak, strijelac 45 golova u sezoni, piše Oslobodjenje.

– U MNK Bubamara je stigao sa jasnim ciljem, a to je da MNK Bubamara uvede u Premijer futsal ligu BiH – i u tome je uspio. Danas, kada nam se putevi razilaze, zahvaljujemo se Sabahudinu Petaku na svemu učinjenom za MNK Bubamara i Grad Cazin. Zlatnim slovima će ostati upisan u historiji MNK Bubamara i u Cazin je uvijek dobrodošao. Pele, hvala ti za 45 pogodaka, za borbu, za zalaganje i za profesionalan odnos tokom boravka u MNK Bubamara. Gdje god odlučio nastaviti karijeru mi ti želimo sreću. Nadamo se da ovo nije zbogom, nego samo doviđenja, poručili su iz Bubamare.

Ranije su saradnju sa Bubamarom produžili Sejad Ibrišimović, Darko Milanović, Almedin Bundavica i trener Borko Surudžić.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE