Utorak, 9 Aprila, 2024

Princ William i Kate snimljeni zajedno prvi put od Božića, fotografija je opet “sumnjiva”

IZVORklix.ba

Princeza od Walesa fotografisana je kako napušta Windsor zajedno s Williamom, a nakon skandala oko fotografije podijeljene za Majčin dan.
Naime, na društvenim mrežama primijetili su da je ta fotografija očigledno photoshopirana i to nespretno, a naposlijetku je Kate Middleton priznala da je sama dorađivala fotografiju.

Nakon toga, danas je prema tvrdnjama Kensingtonske palate objavljena prva zajednička fotografija princa Williama s Kate još od Božića, a kako su kazali iz palate par je odvezen na službu u Westminstersku opatiju u Londonu.

Naveli su i kako Kate nije prisustvovala službi, što je dodatno izazvalo sumnje kod javnosti – pored toga što joj se na fotografiji iz automobila uopće ne vidi lice.
Na spomenutom snimku William je u prvom planu, a na mrežama su, kao i nakon fotografije za Majčin dan, krenule analize svakog detalja.

Image

Kako se princezi od Walesa ne vidi lice na mrežama su pisali kako bi to mogao biti bilo ko, a neki su smatrali da su iskoristili fotografiju nastalu na Božić.

Također, kako je fotografija prilično mutna te je nastala dok je automobil bio u pokretu neki su primijetili da cigle koje se vide kroz prozor ne odgovaraju onima iznad auta.

Naposlijetku, svi se zapravo pitaju zbog čega se stanje Kate toliko skriva, a mnoge zabrinjava činjenica da nije mogla pozirati čak ni za fotografiju za Majčin dan.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE