Utorak, 11 Juna, 2024

Prepoznajete li djevojčicu sa fotografije? Danas je jedna od najvećih muzičkih zvijezda regije

IZVORklix.ba

Slovenska pjevačica danas je jedna od najvećih muzičkih zvijezda regije, a rijetki bi je prepoznali na fotografiji iz 1995. godine.

Senidah na svom profilu na Instagramu ima podijeljenu fotografiju iz 1995. godine kada je imala samo 10 godina. Može se vidjeti kako pozira u maslinastozelenom mantilu i s kapom na glavi.

Ona je objavivši fotografiju zatražila od pratilaca da ocijene njen stil oblačenja našalivši se da se “zvala Loša”.

Senidah je rođena 1985. godine u Ljubljani, a roditelji su joj porijeklom iz Crne Gore.
“Ima u meni pomiješanog crnogorskog i slovenačkog senzibiliteta. Iako sam rođena u Ljubljani, veliki period djetinjstva sam provela u Crnoj Gori i to mi je dosta značilo. Crnogorska strana u meni je opuštena, društvena, spontana, dok je slovenačka više radna, organizovana i poslovna”, kazala je pjevačica ranije u razgovoru za magazin Noizz.

Muzikom se počela baviti 2010. godine, kada je objavila pjesmu “Pustinjom”. Bila je članica grupe Muff. Pjesma “Slađana” joj je 2018. donijela gotovo momentalnu slavu na Balkanu, ali i šire.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE