Utorak, 9 Aprila, 2024

Poznat je razlog zbog kojeg palača još uvijek nije stala na kraj glasinama o Kate Middleton

IZVORklix.ba

Iako je Kate Middleton snimljena u trgovini s princom Williamom to nije utišalo teorije zavjere koje se šire od njene opracije u januaru.

Međutim, najveća misterija od svega je zašto Kensingtonska palača nije prekinula sva ta nagađanja iskrenim istupom u javnost.

Činjenica da je Kate nestala na tri mjeseca izazvala je pitanja kod ljudi koji žele znati što se događa, a zbog toga što ne dobivaju odgovore, krenule su te razne teorije zavjera. Čovjek bi pomislio da će snimka iz kupovine zaustaviti te teorije, ali dogodilo se suprotno jer teorije zavjere vole nove teorije.

Oni upućeni tvrde kako upravo sjećanja na pokojnu princezu Dianu tjeraju princa Williama da javnosti ne otkrije previše detalja o stanju svoje supruge. Izvori iz palače rekli su kako je upravo on bio najuporniji u tome da se Kateino zdravlje zadrži u tajnosti jer je zabrinut zbog toliko poveznica s njegovom majkom Dianom.

Stručnjaci tvrde kako bi palača, da je od početka bila jasnija po pitanju Kateine operacije abdomena, možda u jednom pogledu narušila njezinu privatnost, ali s druge strane spriječila bi da stvari izmaknu kontroli, baš kao što je to napravio kralj Charles III odlučivši javno istupiti prvo s time da odlazi na operaciju uvećane prostate, a potom i o dijagnozi karcinoma.

Podsjećamo, princeza od Walesa u javnosti se nije pojavila od januara kada je saopćeno da je podvrgnuta operaciji abdomena. Potom je objavljeno da se princeza neće vraćati na dužnost do Uskrsa.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE