Petak, 12 Jula, 2024

Potez za pohvalu: U sarajevskom ugostiteljskom objektu dijelili besplatno sladolede

Dok su neki ugostiteljski objekti u petak, 21. juna, prodavali sladoled po nižoj cijeni, jedan se izdvojio među njima i obradovao posjetitelje besplatnim sladoledom.

Ugostiteljska radnja Impasto Ferhadija, koja se nalazi u srcu Sarajeva, odlučila je u danas, tokom nestanka struje, podijeliti sladoled posjetiteljima i prolaznicima.

“Kada je nestalo struje u gradu odlučili smo podjeliti besplatno sladoled dok je još temperatura i stanje bilo u urednom stanju.

Napisali smo kao što vidite u priloženim slikama da je sladoled besplatan, a ukoliko neko želi da plati može svojom voljom.

Moramo pohvaliti da je veliki broj prolaznika i gostiju insistirao da plati, dok određeni broj je iskoristio nastalu situaciju i počastio se sladoledom.

Naravno, odluka je donijeta u momentu i nije donesena na osnovnu nekih očekivanja da će donijeti profit, da niko nije platio mi bi i dalje bili sretni što smo usrećili naše goste i donijeli pravu odluku”, rekli su za portal Radiosarajevo.ba iz ugostiteljske radnje Impasto Ferhadija.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE