Srijeda, 15 Maja, 2024

Poslovni potez dana: Tuzlanska kompanija ‘Babilon’ u Ripču otvorila svoj šesti ‘Drvni salon u BiH'…

U bihaćkom naselju Ripač tuzlanska kompanija „Babilon“ svečano je danas otvorila svoj šesti Drvni centar u Bosni i Hercegovini u kojem je posao dobilo šest radnika a u kojem će građani moći nabaviti sav neophodni repromaterijal za izradu pločastoga namještaja…

BIHAĆ, 26. aprila – Prije 28 godina kao porodična firma počela je nizati prve poslovne uspjehe i danas izrasla u kompaniju koja zapošljava više od 200 radnika u maloprodajnim objektima u Tuzli, Srebreniku, Gračanici, Bijeljini i sada u Bihaću. Konstantnim razvojem, danas zauzimaju jaku tržišnu poziciju i ostvaruju veliko tržišno učešće u distribuciji repromaterijala za drvnu industriju, posebno na teritoriji sjeveroistočne BiH.

Simboličnim presijecanjem vrpce šesti Drvni centar „Babilon“ u Ripču svečano su otvorili Admir Jašarević, direktor Sektora repromaterijala i Martina Miljanović – PR ove kompanije nakon čega su se okupljeni obilaskom objekta uvjerili u bogat asortiman repromaterijala za proizvodnju pločastoga namještaja dobavljača „Kronošpan“, „Kaindl“, „AGT“ Turska, „FGV“ iz Italije„, „Pyramis“, „Kumplast“ i brojnih drugih. Prvi koraci u uvozu i distribuciji pločastih repromaterijala načinjeni su 1997. godine kada je i nastao prvi sektor B-repromaterijali.

Opširnije o svemu u večerašnjem izdanju TV Dnevnika petkom u 19,00 sati…

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE