Četvrtak, 11 Aprila, 2024

Poslije napuštanja Zvezda Granda, konačno otkriveno šta je sa Anom Bekutom

Povratak Ane Bekute u popularno takmičenje svi čekaju.

Otkako je objavljeno da napušta “Zvezde Granda” počela su nagađanja šta je sa Anom Bekutom.

Čelnici pomenutog takmičenja objavili su da pjevačica iz opravdanih razloga neko vrijeme neće biti u žiriju, ali zvaničnih informacija nije bilo, tako da se povratak Ane Bekute u popularno takmičenje i dalje čeka.
U Aninu stolicu na neko vrijeme sjeo je Dragan Kojić Keba koji se u novoj ulozi odlično snašao.

– Kandidati su super. Uspeo sam, nadam se da upijaju ono što im pričam stalno, a to je da kanališu energiju i da rasporede svoju psiho-fizičku snagu.

Treba do poslednje sekunde igrati utakmicu, odnosno, pevati. Rekao sam im da sam i ja prošao sve ono što oni sada prolaze, u mnogo manjem obimu.

Dok sam živeo u Loznici takmičio sam se u okolnim gradovima i selima, pet godinama sam pobeđivao – izjavio je jednom prilikom Keba.

Da se Ana Bekuta vraća u muzičko takmičenje nakon više od mjesec dana otkrili njeni takmičari koji su juče na društvenim mrežama podjelili fotografije i video snimke sa mentorske probe koju je vodila upravo Ana.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE