Petak, 12 Aprila, 2024

Policija obustavila potragu za djevojčicom Dankom (2)

Potraga je obustavljena jer dosadašnji rezultati ukazuju na to da se djevojčica ne nalazi na području površine od oko deset kvadratnih kilometara.

Pripadnici MUP-a Srbije su obustavili potragu za djevojčicom Dankom Ilić (2) nakon 27 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju.

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom djeteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Tokom proteklih 27 sati, u potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak jučer prijavljen, učestvovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova – Žandarmerija, policija opšte nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava saobraćajne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva – saopćeno je iz MUP-a Srbije, prenosi Telegraf.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE