Četvrtak, 18 Jula, 2024

Pogledajte vatromet u Bihaću povodom 3. Maturijade USK (VIDEO)

U Bihaću se večeras održava 3. Maturijada Unsko-sanskog kantona (USK). Ovaj događaj okupio je mnoštvo maturanata i budućih studenata koji su došli proslaviti završetak srednjoškolskog obrazovanja i početak novog poglavlja u svojim životima.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i gradonačelnik Bihaća, Elvedin Sedić, te Denis Osmankić, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK-a, koji su maturantima uputili riječi ohrabrenja i čestitki.
Gradonačelnik Sedić poželio je maturantima sreću u daljnjem obrazovanju i budućim izazovima, naglašavajući važnost obrazovanja za njihov lični i profesionalni razvoj.

Ministar Osmankić također je istaknuo značaj obrazovanja i kulturnog razvoja za cijelu zajednicu, te izrazio nadu da će ovi mladi ljudi svojim trudom i znanjem doprinijeti napretku Unsko-sanskog kantona.

Koncert Šejle Zonić, koji je organizovan u okviru Maturijade, pružio je maturantima priliku da uživaju u muzici i zajedničkom druženju, te na taj način obilježe ovaj važan trenutak u njihovim životima.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE