Subota, 13 Jula, 2024

Pjevačica iz BiH obukla hrvatski dres pa odgovorila hejterima: Ja sam rođena Hrvatica

PJEVAČICA iz Širokog Brijega Antonija Čerkez pohvalila se na Instagramu fotkom na kojoj pozira u hrvatskom dresu i fotka se s fanovima, a pratitelji su je napali u komentarima.

“Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna a ne Hrvatska”, “Objavi jednu u dresu BiH i riješila si sve nedoumice” i “Većina vas uopće ne simpatizira svoju reprezentaciju tj. BiH i kad pobjeđuje i kad gubi no za Hrvatsku ste uvijek tu, kako god bilo, tako i Srbi rade”, neki su od komentara.

Pjevačica je odgovorila hejterima u opisu te im poručila kako ima pravo obući što god hoće, piše Index.hr.

“Rođena sam kao Hrvatica”
“Kako nikada ne komentirate kada pjevam Bosnom Behar, Jel Sarajevo gdje je nekada bilo i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi”, napisala je.

“Koga ja vrijeđam s ovom fotografijom?”
“Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam s ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke random države koja nije uopće evo, sa Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara – ‘ti živiš u BiH, što nosiš to’. Samo ljubav”, poručila je.

“Ma navijaj za koga hoćeš, hejtera ima na sve strane, i mi želimo susjedima”, glasi jedan od komentara.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE