Utorak, 9 Aprila, 2024

Ovo su ubice dvogodišnje djevojčice Danke! Vraćali se više puta na deponiju da zakopaju tijelo, automobil čistili kiselinom

Zbog ubistva dvogodišnje Danke Ilić uhapšen je Srđan Janković (50) iz Zolota kod Bora, on je priznao da je sa kolegom Dejan Dragijević službenim kolima ubio djevojčicu, a zatim tijelo bacio na divlju deponiju.

Kako piše Telegraf.rs, djevojčicu su udarili automobilom, tijelo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju. Njeno tijelo su, navodno, prekrili smećem. Sumnja se da je djevojčica bila živa, a oni pijani.

“Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu”, kazao je izvor za Telegraf.

Ubice su se navodno više puta vraćali na deponiju da dodatno zakopaju tijelo. Prema pisanjima nekih od medija, ubice su imale namjeru da tijelo prebace u selo koje se nalazi 36 kilometara od Bora.
Mala Danka Ilić je nestala 26. marta i od tada je bila aktivna potraga za njom. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je danas objavio da je ubijena i da su ubice uhapšene.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE