Petak, 19 Jula, 2024

Otkriveno u kakvom su zapravo odnosu Krajiškinje Šejla Zonić i Đula Drini

Iako se u danima pred veliko finale Zvezde Granda špekulisalo da su pobjednica Šejla Zonić i šestoplasirana Đula Drini velike rivakle, one su sada riješile da stanu na put pričama koje kruže pretežno na društvenim mrežama.

I tokom takmičenja su obje za Grand isticale da se poštuju, cijene, ali da se i privatno druže, dok su ipak neki pomislili da je situacija drugačija.

Ekipa Granda je sada došla u posjed fotografije koja je nastala baš u noći velikog finala, a na kojoj se vidi da su pjevačice zagrljene i nasmejane.

Ovim gestom su još jednom stale na put špekulacijama i potvrdile da između njih nema rivaliteta niti loših dešavanja.

Podsjetimo, Đula je nakon ispadanja u finalu za Grand rekla da joj je upravo Šejla favorit za pobjedu i da joj želi svu sreću u nastavku finala.

–Super, ja sam prezadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobjednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja – rekla je Đula za Grand u noći finala.

Podsjetimo, odmah nakon proglašenja, Šejla se oglasila za Grand i otkrila kako se osjeća nakon pobjede u „Zvezdama Granda“

-Zbunjena sam, puno je emocija tenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se malo slegne sve, ali sam presrećna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje porodice i svih onih koji su glasali za mene- rekla je Šejla Zonić sa suzama u očima u ekskluzivnom intervjuu za Grand.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE