Subota, 20 Jula, 2024

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke iz kafane nakon što je njegov sin negirao krivicu: “Čuo sam na televiziji”

U kućama osumnjičenih vlada muk, a porodice ne žele da komentarišu ništa, zbog čega se misterija ubistva dvogodišnje Danke samo povećava.

IZVORavaz.ba

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić, Srđan Janković negirao je jučer krivicu tokom davanja iskaza u tužilaštvu. On je tri sata govorio o zločinu koji je 26. marta ove godine podigao Srbiju na noge, a tom prilikom tvrdio je da on nikakve veze sa gnusnim činom nema, piše Telegraf. Ekipa Telegrafa, posjetila je okruženje Bora i porazgovarala sa ocem osumnjičenog, kojeg su zatekli u kafani kako sjedi i pije pivo sa prijateljima.

– Ne znam ništa, nisam se čuo sa sinom, sve što znam čuo sam na televiziji – rekao je.

U kućama osumnjičenih vlada muk, a porodice ne žele da komentarišu ništa, zbog čega se misterija ubistva dvogodišnje Danke samo povećava.

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić nestala je ispred kuće u Banjskom polju kod Bora 26. marta, a danima je za njom tragala cijela Srbija. Put istrage u jednom trenutku doveo je i do Beča, što je dalo nadu da je nesretno dijete ipak još uvijek živo. No to, nažalost, nije bila istina.

Policija je 4. aprila uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića koji su osumnjičeni da su na Danku kolima naletjeli, a zatim je odnijeli na deponiju, ugušili je i njeno tijelo ostavili tamo. Dejan i Srđan priznali su krivicu i da je Janković premestio tijelo deteta, da bi Dejan ubrzo nakon toga promijenio iskaz i rekao da Srđan nema nikakve veze sa zločinom.

Tvrdio je da je on ubio Danku, a da su mu njegov otac i brat pomogli u premještanju tijela. Njih dvojica su uhapšeni, ali je Dragijevićev brat preminuo nakon 48 sati, dok je otac pušten da se brani sa slobode. Dejan je jedini koji je za sada priznao krivicu. Majka Dejana Dragijevića preminula je ubrzo nakon toga.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE