Petak, 12 Jula, 2024

Opljačkana kuća u Bosanskoj Krupi, lopovi ukrali oko 5.000 KM!

U mjestu Ljusina, koje pripada općini Bosanska Krupa, zabilježen je slučaj teške provale i krađe. Dvije nepoznate osobe provalile su u porodičnu kuću i tom prilikom otuđile više od 5.000 KM.
Prema dostupnim informacijama, lopovi su ušli u kuću, pretražili su prostorije i pronašli novac, koji su potom odnijeli. Incident je prijavljen policiji, koja je odmah pokrenula istragu s ciljem identifikacije i hvatanja počinitelja.

Lokalna policija intenzivno radi na slučaju, prikupljajući sve dostupne dokaze i informacije koje bi mogle dovesti do otkrivanja identiteta provalnika. Građani su pozvani da, ukoliko imaju bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Policija apeluje na građane da budu pažljivi i da odmah prijave bilo kakve sumnjive aktivnosti u svom susjedstvu.

Nadamo se da će policija uspjeti brzo riješiti ovaj slučaj i vratiti ukradeni novac vlasnicima, te da će počinitelji biti privedeni pravdi.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE