Nedjelja, 19 Maja, 2024

‘Ona je srce naše zajednice’: Cazinjanka Derviša Puškar donirala krv preko 100 puta

Derviša Puškar iz Cazina je jedna od rijetkih žena koja je darivala krv više od 100 puta.

Ovaj izuzetni čin humanosti i nesebičnosti svrstava je među prave heroje našeg grada. Njena predanost darivanju krvi može spasiti bezbroj života.

Njezina uloga u Crvenom križu Cazin ne može se zanemariti. Kao volonterka, Derviša je bila središnja figura u organiziranju humanitarnih akcija, pružajući podršku obiteljima u nevolji, dijeleći toplinu i osmijeh svugdje gdje je to potrebno. Njezina prisutnost donosi nadu i utjehu, a njezina djela su primjer drugima kako malim gestama možemo učiniti velike promjene.

“Derviša je srce naše zajednice”, komentira jedan od sugrađana. “Njezina posvećenost i ljubav prema ljudima su nevjerojatne. Bez nje, naša zajednica ne bi bila ista.”

Njen primjer motivira i podsjeća na važnost darivanja krvi, te kako male geste mogu imati ogroman utjecaj na živote drugih.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE