Srijeda, 10 Aprila, 2024

Odlične vijesti! Prikupljen novac za operaciju 17-godišnje Bišćanke Lejle Gverić

Bišćani su pokazali svoje srce i humanost u akciji prikupljanja sredstava za operaciju 17-godišnje sugrađanke Lejle Gverić, kojoj je hitno potrebna operacija srca. Manifestacije, web platforma Pomozi.ba, žiro računi i humanitarni brojevi telefona bili su kanali kroz koje su se Bišćani, a i ostali građani BiH, ujedinili u ovoj plemenitoj misiji.

Ukupno je prikupljeno 8.710,90 KM na nekoliko održanih manifestacija. No, to nije bio kraj – građani su se nastavili uključivati putem web platforme Pomozi.ba, uplatom na žiro račune i pozivom na humanitarni broj telefona kako bi se osigurala kompletna suma potrebna za Lejlinu operaciju u Istanbulu, koja iznosi 42.500 eura.

Ova hvalevrijedna inicijativa Bišćana nije samo akt solidarnosti, već je pokazatelj duboke ljudske empatije i brige za svoje sugrađane u nevolji.

U ime Lejle Gverić i njene porodice, kao i svih koji su podržali ovu akciju, želimo izraziti iskrenu zahvalnost svima koji su učestvovali, dijelili apel i donirali sredstva. Vaša podrška i angažman su pokazali da zajedno možemo učiniti velike stvari i spasiti još jedan mladi život.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE