Petak, 12 Jula, 2024

Nevjerovatna ljubavna priča iz Cazina: Francuz prešao na islam radi Suade i preselio se u Cazin (VIDEO)

Nevjerovatna ljubavna priča koja seže preko granica i kultura, dolazi nam iz Cazina. Ova priča, objavljena na YouTube kanalu “Živa istina,” prati životni put Suade i Hevre, dvoje ljudi čija je ljubav prevazišla sve prepreke.

Suada i Hevre upoznali su se u Švicarskoj gdje su radili u jednom od staračkih domova. Hevre, koji je porijeklom Francuz, radio je kao kuhar, dok je Suada bila zadužena za poslove higijene. Njihova ljubav procvjetala je u radnom okruženju, a ubrzo su shvatili da su jedno za drugo.

Najzanimljiviji dio njihove priče je Hevreova odluka da pređe na islam zbog Suade. Hevre je primio islam i uzeo novo ime – Hamza. Ovaj čin je dokaz njegove ljubavi i poštovanja prema Suadi i njenoj vjeri. Nakon preobraćenja, Hevre, sada Hamza, preselio se u Cazin kako bi započeo novi život sa Suadom.

Njihova priča je inspiracija mnogima, pokazujući da ljubav može prevazići sve razlike i prepreke. Njihovu nevjerovatnu priču možete pogledati u videu ispod:

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE