Četvrtak, 16 Maja, 2024

Nakon saobraćajne nesreće Aleksandra Mladenović otkrila da li je bila u alkoholiziranom stanju

Sve se dogodilo u noći između 2. i 3. maja, u blizini njenog stana, kada se na raskrsnici sudarila sa autobusom.

IZVORavaz.ba

Pjevačica Aleksandra Mladenović imala je udes u Beogradu, piše Blic.rs.

Sve se dogodilo u noći između 2. i 3. maja, u blizini njenog stana, kada se na raskrsnici sudarila sa autobusom.

Ovim povodom Aleksandra se oglasila putem Instagrama i obratila svima koji brinu.

– Beskrajno hvala svima vama koji se interesujete za moje stanje. Važno je samo da sam ostala živa, slavit ću ovaj dan. Hvala ti Bože što si me sačuvao! Ugruvana sam, noga mi je povrijeđena, ali to je ništa kad je glava na ramenima. Neću se više oglašavati, potreban mi je odmor, jako sam uznemirena i još uvijek u blagom šoku – navela je Aleksandra i dodala:

– Da ne zaboravim da naglasim… Sve što se ispostavi da je moja krivica snosit ću posljedice i odgovornost. I da se javno zahvalim vozaču autobusa koji je i više nego čovjek ispao i naravno svim putnicima koji su bili uz mene i koji su svi, hvala Bogu, dobro – saopćila je Mladenović, pa otkrila da nije bila u alkoholisanom stanju.

– I da ne zaboravim da kažem da nisam bila u alkoholisanom stanju. Budite mi dobro i samo lagano, svuda se stiže na vrijeme – poručila je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE