Subota, 25 Maja, 2024

Nakon rasprave s Karleušom oko genocida u Srebrenici: Severina objavila prepiske s Tošićem

Bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koje mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala

IZVORavaz.ba

Jelena Karleuša je javno osudila izjave svoje kolegice Severine na temu genocida u Srebrenici, iako je i sama ranije govorila da se u Srebrenici desio genocid, no tu se nije završila rasprava, piše Telegraf.rs.

No, Severina je nakon toga pokazala i prepiske sa Duškom Tošićem, još uvijek zakonitim suprugom Jelene Karleuše.

Bivši fudbaler je u više navrata slao poruke Severini koje mu je, sudeći prema onome što se vidi u prepiskama, na iste odgovarala, a sada je uz njih Jeleni poslala i poruku:

– Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad – napisala joj je Severina.

– I ti jedi srpski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesretnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim – odgovorila joj je Jelena.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE