Nedjelja, 26 Maja, 2024

Nakon navoda o porukama sa Severinom: Tošić se prvi put oglasio o razvodu s Karleušom

Karleuša je u intervjuima koje je davala za medije u više navrata isticala da sa suprugom komunicira isključivo preko advokata.

IZVORavaz.ba

O razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića često se spekulisalo u javnosti. Popularni sportista se u razgovoru za Kurir osvrnuo i na odnos sa još uvijek zakonitom suprugom.

– Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspješno. I dalje pokušavam da izbjegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu djecu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih – otkrio je sportista.

Ovo je prvi put da je nekadašnji fudbaler javno progovorio o zvaničnom razlazu sa pjevačicom. Do sada se nije oglašavao o ovoj temi.

Sa druge strane, Karleuša je u intervjuima koje je davala za medije u više navrata isticala da sa suprugom komunicira isključivo preko advokata.

Bivši reprezentativac Srbije trenutno boravi u Istanbulu gdje je godinama uspješno igrao za tamošnji Bešiktaš.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE