Četvrtak, 23 Maja, 2024

Najčešće fraze muškaraca koji varaju

IZVORavaz.ba

Ako ste ikada bile prevarene, vjerovatno ste čule neku od poznatih fraza muškaraca koja bi trebala objasniti zašto je došlo do toga.

Ništa nije značilo
Ako mu prevara nije značila ništa, zapitajte se koliko mu znači vaša veza kada je u stanju gaziti je zbog nečega što mu je beznačajno.

Neće se ponoviti
Znate kako kažu, jednom varalica, uvijek varalica.

Žao mi je
Žao mu je što je uhvaćen. Da mu je žao, ne bi trčao okolo s drugim ženama, piše Krstarica.

Narcisi obično ne mare za osjećaje drugih ljudi. Pretvarat će se da im je stalo, ali da im je stalo do vaših osjećaja, ne bi učinili to što su učinili.

Ti si me natjerala na to
Nijedna žena nikada nije natjerala svog muškarca da zaluta. Ne radi se o tome šta ste uradili ili niste uradili zbog čega je njegov pogled odlutao.

Radi se o njegovoj ideji da zaslužuje imati sve što poželi, čak i ako je to izvan okvira onoga što vam je dopušteno u braku ili vezi.

Bio sam depresivan
Ako on tvrdi da je bio u depresiji i da je jedini izlaz iz svojih problema bio da vas prevari, zapitajte se kako će se nositi s problemima u budućnosti.

Hoće li trčati drugoj ženi za svaki problem? Pa, šanse su velike.

Muka mi je od tvog “zvocanja”
Muškarci će svaki problem svaliti na ženu, šta god pogriješio reći će da je žena za to kriva.

Ali ničije “zvocanje” neće otjerati muškarca drugoj ženi, njegov loš karakter hoće.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE