Četvrtak, 23 Maja, 2024

Na današnji dan prije tri godine u nesreći kod Cazina smrtno je stradao Amel Macanović

Na današnji dan prije tri godine, 23. maja 2021. godine, zajednica u Krivaji kod Cazina suočila se s tragičnim gubitkom. U teškoj saobraćajnoj nesreći u Kovačevićima, nedaleko od Cazina, smrtno je stradao Amel Macanović iz Krivaje.

Tišina, tuga i nevjerica zavladale su u Krivaji, dok su se mještani prisjećali Amela, poznatog po nadimku “Maći”, kojeg su mnogi od milja zvali. Amel se nalazio kao suvozač u vozilu koje je u tom trenutku pretrpjelo težak sudar.

Prema izvještajima, vozilo sletjelo je van kolovoza i udarilo u elektrostub pored puta u Kovačevićima. U udesu je Amel izgubio život, dok je drugo lice zadobilo lakše tjelesne povrede. Vozilo je bilo Opel bh. registarskih oznaka.

Ova tragična godišnjica podsjeća nas na krhkost ljudskog života i važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Gubitak Amela ostavio je trajni trag u srcima njegovih najmilijih i šire zajednice, podsjećajući nas na vrijednost svakog trenutka koji imamo s voljenima.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE