Srijeda, 15 Maja, 2024

Misica se udala za 50 godina starijeg gradonačelnika, on joj zaposlio članove porodice

IZVORklix.ba

Manekenka Kauane Rode našla se u središtu pažnje nakon što se prošle godine udala za 66-godišnjeg brazilskog političara Hissama Husseina Dehainija.
Tada je imala samo 16 godina i pohađala srednju školu, dok je Dehaini bio gradonačelnik Araucarije.

Njihova veza, iako nije protuzakonita prema brazilskom zakonu koji dozvoljava brak osobama od 16 godina uz odobrenje roditelja ili zakonskih skrbnika, izazvala je mnogo kritika i negativnih komentara zbog značajne razlike u godinama.

Kao odgovor kritičarima, Kauane je na njihovu prvu godišnjicu braka na Instagramu podijelila screenshot Googleovih rezultata pretraživanja za njezino i suprugovo ime. Pored brojnih članaka, postavila je pitanje: “Godinu dana tražite koliko imamo godina. Fanovi ili hejteri?”

Čini se da Kauane Rode ne pokazuje nikakvu zabrinutost zbog razlike u godinama te otvoreno dijeli fotografije sa svojim suprugom koji je 50 godina stariji. Njihov brak je izazvao kontroverze, posebno nakon što je Daily Star otkrio da je Dehaini unaprijedio Kauaninu majku na višu poziciju samo dan nakon njihovog vjenčanja.

Marilene Rode je dan nakon vjenčanja svoje kćeri imenovana za tajnicu kulture regije Araucaria. Postoji nagađanje da je i Marilenina sestra Elizangela dobila položaj gradske povjerenice zahvaljujući Kauane i njezinom suprugu.

Inače, par se navodno upoznao na jednom događaju, organiziranom nakon što je Kauani zauzela drugo mjesto na izboru za Miss Araucarije 2022. u kategoriji djevojaka od 15 do 17 godina. Ubrzo nakon upoznavanja su prohodali i vjenčali se.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE