Utorak, 9 Aprila, 2024

Melina Džinović upala u Harisovu vilu, on pozvao policiju koja mu je zatim oduzela pištolj

Melina Džinović je sinoć upala u Harisovu vilu na Senjaku u Beogradu u kojoj on živi s kćerkom Đinom i sinom Kanom, objavili su srbijanski mediji.
Pjevač je pozvao policiju, nakon čega je Melina izjavila kako je Haris maltretira.

Nakon toga su policajci privremeno oduzeli Harisu pištolj koji pronašli u njegovoj kući, iako je imao dozvolu za njegovo nošenje.

Pjevač se u posljednje vrijeme često oglašava povodom razvoda od Meline, dok ona još uvijek nije ništa komentarisala.

“Da je ona imala interes da sačuva brak, ja vjerujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvijek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite vjerni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovjek. Meni je dovoljna bila jedna žena”, rekao je.

Također je naveo kako je tu bilo emotivnog i materijalnog iskorištavanja, ali da ga je nezahvalnost najviše boljela.

“Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: ‘Hvala ti ljubavi'… To moraš i da pokažeš nekim djeliima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako tašna košta 5.000, da sada ona meni vrati poklonom u vrijednosti od 5.000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš: ‘Ja ću platiti’, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen”, ispričao je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE