Srijeda, 15 Maja, 2024

Marija Šerifović se nije mogla sjetiti odgovora na pitanje o Džejli Ramović: Ja sam stvarno stara

IZVORklix.ba

Marija Šerifović je nedavno učestvovala u IDJ kvizu sa svojom kolegicom Sanjom Vučić. Nije se mogla sjetiti odgovora na pitanje o Džejli Ramović.
“Koje godine je Džejla Ramović pobijedila u Zvezdama Granda?”, glasilo je pitanje, a Sanja je prva dala tačan odgovor: 2019. godine. Marija je djelovala zbunjeno te rekla: “2020. Ja mislim da nije…”

“Ti misliš, ali vidiš činjenice. Pa provjeravali su ljudi”, rekla je Sanja, na šta je Marija kazala: “Ustvari, sezona 2018. na 2019. Gospode Bože… Ja sam stvarno stara.”

Kao što je poznato, Marija je bila Džejlina mentorica. Iako se pričalo da njih dvije više nisu u dobrim odnosima, bh. pjevačica je to u nekoliko navrata negirala.

Mnogi su ranije navodili kako su njih dvije bile u ljubavnoj vezi. Džejla je i to negirala.

“Vjerovatno je ljudima nemoguće da nisu u tom trenutku ništa mogli da mi nađu pa su tek tako izmislili priču sa Marijom s kojom sam ja bliska. Ona je bila moj mentor i poslije toga smo nastavile da se družimo”, rekla je Džejla 2022. godine tokom gostovanja u “Ami G Showu” i dodala da je to isključivo prijateljski odnos.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE