Srijeda, 15 Maja, 2024

Ljekari su po njenom izgledu znali da je stanje ozbiljno: Aleksandri Bursać otkrivena bolest koja je sve učestalija

Zdravstveno stanje Aleksandre Bursać nije najbolje

Pevačica Aleksandra Bursać u poslednje dve godine ima ozbiljne zdravstvene probleme.
Zdravstveno stanje Aleksandre Bursać iz dana u dan se pogoršavalo, a kada se obratila lekaru rekli su joj da ima insulinsku rezistenciju.

Pevačica je zbog toga drastično promenila način života, o čemu je jednom prilikom i govorila.


Trudim se. Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 posto manji, znači da nešto dobro radim – rekla je pevačica.

– Trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Nedavno sam počela i lekove da pijem, nisam dosad i mislim da će to sve biti dobro – otkrila je pevačica koja ističe da njen put nije bio lak.

Zdravstveno stanje Aleksandre Bursać pod kontrolom je

– Znam da se sa tim problemom bore i devojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promeniš – zaključila je Aleksandra svojevremeno za Grand.

Ono što je sve zabrinulo jeste da joj se stanje nedavno ponovo pogoršalo, pa je morala javno da traži pomoć.
– Devojke koje se bore sa insulinskom rezistencijom, javite mi se, pišite mi savete, koji endokrinolog vam je pomogao, lekovi, ishrana, ma sve. Podeliću i ja sa vama svoje iskustvo – rekla je pevačica, a ubrzo potom usledio je niz saveta.

Kako kaže pomoć joj je hitna budući da se nekontrolisano goji i ne oseća baš najbolje.

Kako je ranije objasnila zbog prirode posla, čestih putovanja i nepravilne ishrane suočila se sa ovim problemom koji je danas sve češći među devojkama.


Bolest Aleksandre Bursać očigledno karakterišu česte promene težine, pa se jednom prilikom požalila i da je smršala.

– Muke moje niko ne zna. Ja sam nešto smršala i em nosim sada 32 farmerke, kao dete neko, em nosim 35 cipele. Bože dragi šta se a događa, da l’ se ja još više smanjujem – zapitala se Aleksandra.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE