Srijeda, 15 Maja, 2024

Lana Jurčević o Baby Lasagni: Jedini muškarac kojem ni “prave ‘rvatine” ne zamjeraju što se šminka

IZVORklix.ba

Brojne poznate osobe pružile su mu podršku Baby Lasangni prije finala eurosonga u subotu, a među njima i hrvatska pjevačica Lana Jurčević koja je posvetila objavu predstavniku Hrvatske na svom Instagram profilu.

“Vjerojatno je on jedini muškarac kojem čak ni ‘prave ‘rvatine’ ne zamjeraju jer se šminka. U dugo vremena i jedinom Hrvatu koji je ovako ujedinio naciju. Od outsajdera koji čak nije niti upao na Doru, nego je izvučen ‘iz naftalina’ kao zamjena za izvođača koji odustane do uvjerljive pobjede na Dori, a možda i do pobjede na Eurosongu. Kakva priča”, započela je ona.

“Osoba koja s takvom jednostavnošću komunicira i koja je toliko nenametljiva u svom ‘postajanju’, on je umiljato janje koje se lako uvuče pod kožu svojom iskrenošću i nekalkulacijom, a kad se popne na stage ‘jede malu djecu’. Kakav zanimljiv preokret. Ne znam koja uloga je ljudima draža, ali vjerojatno taj spoj i ‘paket’ koji se dogodio je zapravo dobitna kombinacija. Dečko s kojim želiš da ti je prijatelj kad nije na pozornici, a kad je gore želiš biti dio te energije koja izaziva turbulencije”, dodaje.

“Fascinantno je da netko bez puno iskustva se tako dobro snašao u potpuno nekom novom svijetu gdje se i najmanja greška može pretvoriti u ogromnu lavinu koja sve ‘raznese’. Ali ne, kod njega sve ima glavu i rep – iz njegovih usta izlazi sve što ljudi žele i trebaju čuti. Njegova pjesma ima dobru poruku i temu i nije samo rim tim tagi dim ‘nabrajalica’. Njegovi outfiti su tako mudro osmišljeni, ajde spoji ti našu kulturu i tradiciju s heavy metal soundom i nastupom – top! I on to tako dobro zna iznijeti sve – ne možeš to staviti na svakoga. Njegov spot, režija i estetika, ma sve je. Bravo i za cijelu ekipu iza toga”, nastavila je Lana.

“Ta ekipa je vjerujem i nadam se svjetlo na našoj sceni i što god da se dogodilo u finalu eurosonga – sigurna sam da će biti dočekani kako zaslužuju, pobijedili ili ne pobijedili. Veselje koje je on unio od same Dore do sada – hvala mu na tome. Ovo pišem kao najobičnija osoba iz publike i promatrač, ali i netko tko vrlo dobro zna kako stvari funkcioniraju u našem muzičkom svijetu. On je jedna svježa energija koja nam je svima trebala – samo je nebo granica. Sretno dalje”, zaključila je pjevačica.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE